Masters Of Rock 2018, den třetí

Sobotní program se nesl v duchu většího zastoupení českých kapel na hlavní scéně –  Doga, a nakonec také Power 5, kteří v rozpisu narychlo zastoupili americké Hardline, jimž nebylo dopřáno vystoupit kvůli komplikacím v letecké dopravě.

Navečer to na Ronnie James Dio Stage rozjeli Kamelot, a pak Masters Of Rock zažil něco, nad čím mnozí jistě zůstali zírat údivem a co si na místě zajisté získalo spoustu nových fanoušků: Avatar. Kapela nás pozvala do své pomyslné „Avatar Country“, které vládne „král“ Jonas Jarlsby – kytarista s nejzakroucenějšími blond kníry na světě.

Od hororově vypadajících Lordi by nezasvěcený čekal možná spíš deathmetal nejhrubšího zrna, kapela je však již mnoho let známá melodičností své tvorby.

A „profesor metalu“ Udo Dirkschneider, živoucí legenda německé hudby, se již dva a půl roku loučí s písněmi, které napsal a nazpíval v kapele Accept. Je to však loučení veselé – v publiku se řádilo, tancovalo, zpívalo, vládla obrovská spokojenost. Udo také připravuje na srpen nové album svého sólového projektu U.D.O. a na tiskové konferenci se s novináři přednostně podělil o tři výtečné ukázky.

Více informací na : https://www.mastersofrock.cz/cs/

Fotoalba se připravují….

Foto: Honza Švanda

2 thoughts on “Masters Of Rock 2018, den třetí”

Napsat komentář