Plány na třetí červencový víkend? The Legends Rockfest Hořice

Různorodý program v Autokempu Pod Věží

The Legends Rockfest Hořice se pro rockové fanoušky stal během uplynulých sedmi let již pojmem. Český rock, metal i punk, rodinná atmosféra, oriinální výzdoba areálu – to vše si představíme, když se vysloví jméno tohoto festivalu. Třetí červencový víkend 19.-20. 7. 2019 se tedy sejdeme v areálu Autokempu Pod Věží.

Program The Legens Rockfestu bývá každoročně sestaven ze známých jmen české rockové a metalové scény, ale vždy se v něm najde místo i pro nastupující mládí. Z té první kategorie přivítá hořické pódium např. Škwor, Traktor, Krucipüsk, Vitacit, Plexis, Limetal, Komunál, Dogu či Trautenberk. Mezi těmi mladšími se najou např. Cocotte Minute či obnovení Pipes and Pints. Těšit se můžete také na autogramiády – příležitost k osobnímu setkání s vašimi oblíbenci.

The Legends Rockfest 2018 v oficiálním videoklipu z letošního ročníku

Atmosféra, nonstop catering i výzdoba areálu

Fanoušci velmi oceňují místní rodinnou atmosféru, organizaci a zázemí: několik kempů, parkoviště, bohatý výběr jídla a pití ve stáncích včetně stánku s nonstop cateringem. V nadcházejícím osmém ročníku bude mít festival dokonce k dispozici celý areál Autokempu Pod Věží, nikoli jen vymezenou část, jako tomu bylo v minulých letech. Znamená to větší plochu pro sezení a celkové zkvalitnění služeb pro návštěvníky.

Areál hořického festivalu je také originálně vyzdoben v graficky jednotném stylu. Vstupní brána, obelisk se symbolem orla, koule s názvy vystupujících kapel symbolizující „náš svět“, ale také symbol nejznámější – socha ruky se zdviženými prsty, tzv. „paroháč“.

V doprovodném programu nesmí chybět soutěž o nejpopulárnější kapelu festivalu. U vstupu obdrží každý fanoušek žeton, který může použít ve prospěch svých oblíbenců – vhodit do připravené nádoby označené názvem dané kapely. Na konci festivalu proběhne vyhlášení tří nejúspěšnějších kapel festivalu, absolutní vítěz dostává cenu – originální sošku, zmenšeninu sochy „paroháče“ známé z areálu. Nebude nouze také o vtipné soutěže na pódiu, vyhlašované moderátorem.

Vstupenky si můžete zajistit již nyní na thelegendsrockfest.cz, stejně tak jako dárkové sady pro dva, které obsahují 2 ks vstupenek a triček plus bonusovou samolepku. Do Vánoc to ještě stihnete!

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Josef Beník

Napsat komentář