Rocksymphony 2 na turné: Hraje Filharmonie Bohuslava Martinů a rocková kapela, zpívají Marta Jandová a Noid

Filharmonie Bohuslava Martinů se již podruhé pustila do nastudování rockových hitů. V projektu Rocksymphony ji podpoří rocková kapela s pěveckými sólisty Martou Jandovou a Václavem Noidem Bártou. Tentokrát projekt nezůstává pouze na půdě domovského Zlína, ale poprvé vyjíždí na turné.

Filharmonie s rockery a pěveckými sólisty

Rocksymphony je projekt, který u nás nemá obdoby. Hudebníci z Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín pod vedením dirigenta Viktora Kozánka již podruhé nastudovali hity, které v 70.-90. letech definovaly rockovou muziku i mládí mnohých z nás. Zajímavostí je i vizuální stránka koncertu: jindy elegantní filharmonici vystupují v tričkách svých oblíbených kapel, některé dámy užívají silnější líčení a mají výraznější účesy. Nastudování dodává ještě větší sílu a výbušnost kapela ve složení David Uher (elektrická kytara), Karel Pevný (baskytara) a Hanz Sedlář (bicí). Pěvečtí sólisté Marta Jandová a Václav Noid Bárta jsou dnes interprety univerzálními, jejich kořeny jsou ale rockové.

 

Ze Zlína přes celou republiku a zpět

Po velkém úspěchu ve Zlíně a četných prosbách fanoušků z různých koutů země se Rocksymphony 2 s novým setlistem vydává na turné po velkých městech naší republiky. Setlist bude složen z písní evropských a světových rockových veličin jako Europe, AC/DC, Metallica, Alice Cooper, Iron Maiden, Helloween, Bon Jovi a další. Turné začíná 30. ledna v Ostravě, pokračuje 31. ledna v Brně a 3. února v Praze. 26. dubna se pak triumfálně navrátí do rodného Zlína, kde se dějištěm koncertu stane pro velký zájem rovnou sportovní hala.

Vstupenky jsou aktuálně v předprodeji v síti TicketLIVE a také v předprodeji sítě TicketPortal.

Text: Sylva Kaplanová

Foto: web. archiv Rocksymphony

Termíny koncertů:

30.1.2019 OSTRAVA – HALA TATRAN

31.1.2019 BRNO – BOBYCENTRUM ZONER HALL

03.2.2019 PRAHA – HALA KRÁLOVKA

26.4.2019 ZLÍN – HALA EURONICS (BÝVALÁ NOVESTA)

Napsat komentář