Miloš Meier bubnuje, vypráví, zvedá publikum ze sedaček a právě zveřejnil nový videoklip

Moravské Budějovice zažily po dvouleté přestávce opět Drumming Syndrome servírovaný Milošem Meierem. Odmlku v roce 2018 zapříčinila rekonstrukce Městského kulturního střediska Beseda, kde už téměř tradičně dělá bubenický fantom zastávku každý rok na svém turné.

Metalové hity ve zrekonstruované Besedě

Rekonstrukce se povedla na výbornou, Miloš neskrýval překvapení, jak se tento kulturní stánek změnil a zmodernizoval. Samotná dvouhodinová show pro zaplněný velký sál byla plná energie sršící z pódia. Nasazení může Milošovi závidět kdekterý sportovec, za vystoupení propotí několik triček a košil. Miloš Meier tam sázel hitovky od Rammstein, Slipknot, Metalliky a dalších svých hudebních lásek, přičemž zároveň sympatickou formou předváděl své bubenické mistrovství. Na poslední dvě skladby celého vystoupení se povedlo rozpohybovat i sedící diváky. Ti bubeníka odměnili potleskem vestoje a nadšeným pískáním jako na metalovém koncertě.

Ptejte se ho, na co chcete…

Jak už tomu na vystoupeních Drumming Syndrome bývá, zůstal samozřejmě i prostor na Milošovy historky z cest a vystoupení na bubenických festivalech či i na otázky publika. Po vystoupení se zanedlouho Miloš objevil mezi fanoušky a trpělivě se podepisoval i fotil. Tento parádní večírek se protáhl do hodně pozdních hodin. Věříme, že se snad Miloš zase za rok objeví v Moravských Budějovicích, dnes už asi oblíbeném místě jeho tour.

Téměř v polovině svého turné dárek pro fanoušky v podobě nového klipu

Nejen ty, kdo nebudou moci být na žádném z koncertů Drumming Syndrome, zajisté potěší nové video, které Miloš Meier ve středu 6. března zveřejnil. Jak se mu povedlo ale už musíte posoudit vy.

 

Text: Honza Švanda, Sylva Kaplanová

Foto. Honza Švanda

Napsat komentář