Rockové Velikonoce v Králíkách: zahrají Dymytry, Krucipüsk i Harlej

Již poněkolikáté se na Boží hod velikonoční sjedou do vesničky Králíky nedaleko Hradce Králové známé české rockové a metalové kapely. V neděli 21. 4. od 12:30 se pro fanoušky otevře areál kulturního domu a nabídne bohatý program v podání sedmi kapel.

Upozornění od pořadatele: Z důvodu vyprodané kapacity KD Králíky a předpovědi hezkého počasí se akce Rockové Velikonoce přesouvá na zastřešený Letní parket do Výravy.

Ubytování bývá vyprodané, taxíky zamluvené

Jedná se o tradiční velikonoční akci, která se pořádá každý rok. Fanoušci se mohou těšit nejen na super hudební program, ale i na kvalitní zázemí kulturního domu, kde jim bude kromě nealko a alko nápojů nabídnuto i menší občerstvení. Ubytování je možné v nedalekých Chmelovicích, kde jsou ale již dlouho dopředu pokoje obsazené, nebo v Novém Bydžově. A pokud nemáte ubytování ani odvoz domů, taxík si raději zamluvte předem – na místě se ho pak bohužel nemusíte dočkat. Akce je totiž velice oblíbená.

 

Od Komunálu až po Morčata na útěku

Začátek akce je naplánován na 13:30 a zahájí ho kapela Komunál. Dále se fanoušci mohou těšit na stálici naší rockové scény Alkehol. Krucipüsk se dostane na podium po páté hodině a jistě nabídne fanouškům skvělou show. Skupina Harlej zamíří do Králík z vesničky Lnáře, kde hrají předešlý den. A zlatým hřebem večera bude zajisté vystoupení kapely Dymytry, která nedávno oslavila 15 let svého působení na hudební scéně. Velké oblibě se také těší skupina Trautenberk se svým osobitým stylem, který nazývají tanzmetal. A tuto jednodenní jízdu zakončí Morčata na útěku.

Text: Iveta Koudelová

Foto: Honza Švanda

Napsat komentář