Slavnosti břeclavského piva: Hvězda nejpopovatější, punkáči a funkáči

V sobotu 8. června zažije Zámecký areál Břeclav skutečně pestré hudební odpoledne a večer. Na Slavnostech břeclavského piva se na pódiu vystřídá široká žánrová škála našich muzikantů od Marka Ztraceného až po Hentai Corporation. Pozornost budou zajisté poutat Divokej Bill, Jelen či Harlej. A dojde i na slovenského hosta.

Iné Kafe popojedou jen kousek za Kúty

Slavnosti břeclavského piva jsou akcí vskutku multižánrovou. Vždyť kde jinde sdílí během jednoho dne pódium popová hvězda nejpopovatější – Marek Ztracený – se šílenými divočáky z Hentai Corporation? Kde jinde si to o přízeň diváků rozdají kapely tak rozdílné jako punkáči Visací zámek a funkáči Monkey Business? Pivní slavnosti by se neobešly bez kapely Harlej, dobře se budete bavit také u vystoupení Fast Food Orchestra. Alternativněji zaměřené publikum zajisté zaujme Vypsaná fixa či partička Poletíme? Slováci Iné Kafe si nemohli vybrat lepší místo pro koncertování na české straně hranic – popojedou jen kousek za Kúty. A největší kotel budou pravděpodobně mít Divocí Billové a současná hvězda folk/popové muziky Jelen.

 

Nejvíc pivních speciálů v historii akce

A protože jsou to Slavnosti břeclavského piva, můžete se těšit na tekuté občerstvení, které tady především ve večerních hodinách určitě poteče proudem. V hlavní části areálu bude nově velký centrální výčep s tankovým Kancem, Podlužanem, ale i „svrchňáky“. Velmi zajímavá bude i zóna speciálů, kde najdete nejvíc druhů piva v historii akce. Byla by tedy skutečně škoda neochutnat, ale také by byla škoda prošvihnout kvůli opojení tolik skvělých koncertů. Takže prosím konzumovat nejlépe s Mírou (ono to člověku samotnému beztak tolik nechutná).

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda

 

Napsat komentář