Fajtfest zve všechny příznivce hardcore na kopec ve Velkém Meziříčí, v občerstvení nabídne speciální pivo

Kopec ve Velkém Meziříčí, nádherné místo u rozhledny, se 11.-13. 7. opět stane domovem pro fanoušky, a dnes mohu s klidným svědomím říci – „moji hardcoreovou rodinu“. Právě tam vypukne již 11. ročník mého nejoblíbenějšího festivalu Fajtfest. Domácí i zahraniční kapely, výborná organizace a pestré občerstvení – i to je Fajtfest.

Vyčistit si hlavu hardcorem

Za ta léta, co podobné akce objíždím, jsem zatím opravdu jinde nezažil tak perfektní a srdečnou atmosféru. Pokud nevíš, o čem mluvím, a máš právě v tyto dny chuť zapařit na pořádný hardcore, metalcore, či nu metal, odpočinout si od všedních starostí a seznámit s novými lidmi, pak je tahle akce přesně pro tebe.

 

Co budeme poslouchat a na co si zaskáčeme

Line-up je opravdu našlapaný. Zavítají k nám světoznámí Comeback Kid, Rise of The Northstar, Eskimo Callboy, Polaris nebo Polar, a z domácích například Skywalker, Gutalax, The Switch, nebo excelentní Sunset trail a Locomotive.

 

Spousta vylepšení a catering i pro vegany

Loňský jubilejní 10. ročník byl pro pořadatele zlomový. Změnilo se tu dost zásadních věcí od perfektního zvuku, přes čipovou platbu až po celkovou organizaci. I díky tomu Fajtfest právem patří mezi top festivaly u nás v tomhle žánru. Veškeré zázemí jako stanové městečko, catering, který je pestrý a myslí i na veganské strávníky, nebo originální pivo z pivovaru Lužiny přímo pro Fajtfest je také na velmi dobré úrovni. Takže za necelý měsíc čus na kopci.

Vstupenky, podrobnější info a line – up kapel najdete na webu festivalu: fajtfest.com.

Text: Jiří Kunčík, Sylva Kaplanová, foto: Jiří Kunčík

Tady si můžete připomenout atmosféru loňského 10. ročníku

Napsat komentář