Svatbu má Kuba Ryba zdárně za sebou, teď ještě Rockovou maturitu

Kuba Ryba, Rybičky 48, svatba

Jeden z nejcharismatičtějších mužů české rockové scény, zpěvák skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba, vstoupil do svazku manželského se svou dlouholetou přítelkyní Dominikou Hanušovou, kterou si vzal po deseti letech vztahu. Už žádost o ruku byla opravdu originální. Proběhla totiž během natáčení klipu Lék na duši ženy a Dominika o tom až do poslední chvíle neměla nejmenší tušení.

Naboso před oltářem, oddal je manažer

Samotná svatba se konala na romantickém mlýně Davídkov nedaleko Kolína, a to necelý rok od natáčení zmíněného klipu. Kromě rodiny a kamarádů se zúčastnilo také mnoho hudebníků a známých osobností. A i samotný obřad se nesl v trochu netradičním duchu – k oltáři si to oba snoubenci vykračovali naboso. Oddával je manažer kapely Martin Cerveza Řehoř.

Nejbližší plány: turné Zamilovaný/Nešťastná po deseti letech

Rybičky 48 mají za sebou úspěšnou sezónu, během které se kapela objevila jako headliner největších českých festivalů (Hrady CZ, Sázava Fest, Pekelný ostrov a spousta dalších). V nejbližší době je čeká natáčení klipu Zamilovaný/Nešťastná po deseti letech. Na podzim také vyrazí na stejnojmenné turné.

Rocková maturita v O2 aréně

V příštím roce čeká kapelu jarní série halových koncertů nazvaných Rockové stužkováky, po kterých bude na podzim následovat Rocková maturita – největší koncert v dějinách kapely, který proběhne v pražské O2 aréně. Kapela se tak rozhodla oslavit 18 let působení, během kterých kluci odehráli více než 1300 koncertů. Po tomto vystoupení chystají Rybičky 48 delší koncertní pauzu.
Vstupenky na koncert v O2 aréně můžete zakoupit zde: https://www.ticketportal.cz/event/RYBICKY48

Text: Edita Šírková, foto: Jarda Noska

Turné Zamilovaný/Nešťastná II:

25.10. Liberec – Dům kultury
26.10. Kutná Hora – KD Lorec
27.10. Znojmo – Dukla
1.11. Prostějov – KD
2.11. Dolní Benešov – KD
8.11. Uherský Brod – TJ Spartak
9.11. Ústí nad Orlicí – KD
15.11. Chlum u Třeboně – MC Hejtman
21.11. Praha – výroční koncert – Palác Lucerna
22.11. Lnáře – KD
23.11. Velké Meziříčí – KD
28.11. Tábor – Palcát
29.11. Hradec Králové –DeNoche
30.11. Herálec – KD

 

Napsat komentář