Postcards From Arkham vyrážejí na druhou část turné k desce Øakvyl

Postcards From Arkham

Postcards From Arkham navazují na první kapitolu úspěšného turné k aktuální desce Øakvyl. Na klubových zastávkách navštíví některá dříve vynechaná města, ale i vybrané festivaly v Česku a Slovensku.

Nová deska je průřezem dosavadních žánrů

Uskupení Postcards From Arkham vzniklo v roce 2012. Na kontě mají zatím pět alb. Nejvýraznějším je jednoznačně poslední počin z roku 2019, tedy album Øakvyl, produkované Jensem Bogrenem (Katatonia, Opeth, Devin Townsend). Jedná se průřez všech dosavadních žánrů kapely pohybující se na hranici rocku, black metalu a folku.

Nejen hudba

Rodáci z Havířova se právě tímto nejnovějším dílem značně posunuli dál, a to nejen hudebně. Na jejich koncertě totiž máte pocit, že jde už o víc než jen o hudbu. Dokáží své vystoupení posunout do komplexně umělecké roviny.
Proto určitě bude stát za to zavítat na jednu ze zastávek turné. To odstartuje 14. března v ostravském klubu Barrák v rámci kultovní akce Necro Metal Pilgrims, další zastávky budou postupně přibývat. Pokud jste si ke kapele našli cestu, sledujte jejich facebookový profil pro aktuální informace.

ØAKVYL LIVE SESSIØNS CHAPTER II:

14. 03. Ostrava – Barrák
21. 03. Nové Mesto nad Váhom (SK) – Za Rampami
10. 04. Hradec Králové – AC Klub
11. 04. České Budějovice – Velbloud
17. 04. Rožnov pod Radhoštěm – Vrátnice
07. 05. TBA
15. 05. TBA
29. 05. Brno – Melodka
30. 05. Velká Nad Veličkou
06. 06. Liberec – Ještědská Odysea
20. 06. Czech Death Fest
10. 07. Brandýs Nad Labem
18. 07. Tachov
21. 08. Loud Farm Fest (SK)

Text: Ema Moravcová, foto: archiv kapely Postcards From Arkham

Zdroj: Youtube.com