Přeloženo: Korpiklaani přijedou na Slovensko až na podzim

Korpiklaani

Folkmetaloví Finové Korpiklaani se kvůli současné koronavirové situaci rozhodli přesunout termíny svého slovenského turné na podzim. Na Slovensku má kapela naplánované rovnou čtyři termíny vystoupení.

Čtyřikrát na Slovensku

Korpiklaani jsou v končinách naší bývalé federace velmi oblíbení a oni sami obě naše země také milují. Důkazem toho budiž, že se rozhodli vystoupit na Slovensku rovnou čtyřikrát – v Bratislavě, v Trenčíně, v Ružomberoku a v Košicích. Jako support si přizvali slovenskou kapelu Arzén.

Nové termíny na podzim, vstupenky zůstávají v platnosti

V současné situaci kolem koronaviru však nezbývá nic jiného než koncerty posunout. Organizátor koncertů informoval slovenské pořadatele z Topfestu, že se celá slovenská část turné překládá na podzimní termíny. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nová data koncertů. Ti, kteří je ještě nezakoupili, mohou tak učinit na slovenském webu Ticketportalu.

Češi musejí vyčkat

Pro slovenské fanoušky je určitě pozitivní zpráva, že by o koncerty neměli přijít. Čeští fanoušci, kteří plánovali výlet do nedalekého zahraničí, ale budou muset vyčkat, zda do té doby dojde k otevření hranic – odhady kolem cestování mimo ČR jsou zatím pesimistické.

Nové termíny koncertů:

20.09.2020 – Bratislava, Ateliér Babylon

19.09.2020 – Trenčín, Piano Club

17.09.2020 – Ružomberok, Kultúrny dom A. Hlinku

18.09.2020 – Košice, Collosseum Club

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda