GATE Crasher mají klip Vzpomínky s přidanou hodnotou: úvodním filmem

GATE Crasher

GATE Crasher mají třetí klip z aktuální desky “mrazení”. Video podoby se tentokrát dočkala píseň Vzpomínky. S novou muzikou vyrážejí GATE Crasher po republice na letní hudební akce, jichž budou hostem.

Dva klipy za jeden víkend

Video vzniklo ve spolupráci se studiem Creative Works, které pro kapelu připravilo také již dříve vydaný klip Laaaska. Všichni si docela mákli – tyto dva klipy se točily takřka zároveň, a to dokonce během jediného víkendu: „Byl to celkem záhul zvládnout oba klipy za dva dny, a vyžadovalo to precizní přípravu a plánování. Jsme hrozně rádi, že se to všechno zvládlo a že můžeme konečně pustit do světa i Vzpomínky, které se točily v podstatě už na začátku letošního roku,“ vypráví frontman Ondra.

Úvodní film

Samotnému klipu předchází docela dlouhý úvodní „film“. To není v našich končinách zrovna běžné, už kvůli náročnosti a nákladnosti natáčení: „Řekli jsme si, že když už, tak pořádně! Stálo to hodně nervů, aby všechno dopadlo. Do té haly jsme museli navézt fakt hodně techniky. Je to jeden z nejnáročnějších klipů, jaký jsme kdy dělali. Věřím ale, že naši fanoušci tu vynaloženou práci ocení. Hlavně pro ně to všechno děláme,” vyznal se baskytarista Macek.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda