V Hořicích vzniká nová akce: Loučení s létem bude hostit areál Zahrada

Hořický areál Zahrada

Novou akci Loučení s létem připravili na druhý zářijový víkend pořadatelé osvědčeného The Legends Rock Festu Hořice. Program tentokrát bude více různorodý – od rockových tónů k pohodovým melodiím.

Potěší každá akce, tím spíš, když nově vzniká

V letošní sezóně, kdy není povolené konání velkých akcí, ještě více potěší každá, kterou se podařilo uspořádat – a tím spíše, když nová vzniká. Tak je tomu i v případě Loučení s létem v Hořicích, které se uskuteční 12. září. Jedná se nejen o první ročník tohoto jednodenního „mini festivalu„, ale také o využití nového hořického kulturního areálu Zahrada.

Areál Zahrada bude s otevřenou náručí očekávat fanoušky i kapely

Návštěvníci Malého velkého festu, letošního náhradníka klasického The Legends Rock Festu, jistě potvrdí, že se jim nový areál zamlouval. Tato letošní červencová akce se stala pro pořadatele i fanoušky příležitostí k vyzkoušení, jak se jim bude v nových prostorách společně fungovat. Dlužno dodat, že „zkouška“ dopadla výborně. 12. září tedy bude areál Zahrada s otevřenou náručí očekávat fanoušky i kapely.

Příjemná, rodinná akce s vystoupením Žlutého psa či Benefitu

Loučení s létem má být příjemnou, rodinnou akcí, kde si každý najde v programu něco, co se mu bude líbit. Hudební nabídka bude tedy různorodá – od pohodové a často humorné muziky Žlutého psa přes alternativnější rockovou tvorbu kapely Gaia Mesiah, bigbítovou klasiku Benefit v čele s Danem Horynou, rockerky The Agony či neobyčejné uskupení Maximix s popovými a rockovými hity, čítající 25 členů ve věku 10-19 let. Závěr obstará RCZ Tribute Show se svým představením plným efektů.

Lístky jsou v předprodeji, budou i na místě

Areál se otevírá ve 12:00, samotný program pak začíná ve 13:00. Po celou dobu programu je zajištěno bohaté občerstvení. Kapacita je v souladu s platným nařízením limitována na 1000 účastníků, proto bude dobré zajistit si vstupenky již v předprodeji (například v síti Ticketstream, v biografu Na Špici či v trafice na hořickém autobusovém nádraží). Určitý počet lístků bude k dostání i na místě. Těší se na vás jak účinkující, tak samotní organizátoři The Legends Rock Festu, kteří věří, že se podaří v Hořicích vybudovat další kulturní akci, která za pár let ponese přívlastek tradiční.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda