LOVO Rockfest přitáhne fanoušky pestrého okruhu žánrů tvrdší muziky

Cocotte Minute

Kdo jste ze severu Čech, zbystřete. V Lovosicích se chystá zajímavá akce pro fanoušky, kteří rádi objeví něco nového a trochu jiného. LOVO Fest přivítá především příznivce nejrůznějších, spíše tvrdších a alternativnějších žánrů odvozených od rocku, metalu či hardcore.

Již tenhle víkend za zajímavými kapelami

LOVO Fest se koná již tento pátek a sobotu 16.-17. července v areálu Lesoparku Osmička. Akci pořádá Centrum kultury LOVOš. Výběr interpretů je originální a každý, kdo vnímá hudební žánry do hloubky a nespokojí se s málem, si tam jistě najde něco zajímavého.

Největší hvězdou pátku budou Cocotte Minute

V pátek se bude program rozjíždět na vlnách hardcore, rocku i nu-metalu s kapelami Brighter Days, Glad for Today, Brando’s Eyes či Streetmachine. Znojemští X-Core si v posledních letech vybudovali známější jméno, a tak jim náleží pozdější večerní čas. Jako poslední zahrají v pátek Cocotte Minute, kteří platí za největší hvězdy daného dne.

Sobota se jmény jako E!E či Kurtizány z 25. Avenue

Sobotní program bude delší, a proto se začíná už v půl jedné odpoledne. Druhý festivalový den opět nabídne kapely nejrůznějších stylů, celkově je sobota laděná trochu více do punku. Zahrají například Blank Out, Nestel Postel či Rabies. Sobotní program bude gradovat se známými jmény: Fast Food Orchestra, Prague Conspiracy, E!E, Kurtizány z 25. Avenue a celý festival uzavřou The Truth Is Out There. Festival zahrne také doprovodný program v podobě fotbálku, pivních soutěží či fire show. Celou akcí bude provázet renomovaný znalec rockové muziky Petr Korál.

Praktické info

Vstupenky si můžete zajistit v předprodeji, a to jednodenní i dvoudenní. Pro ty, kdo se rozhodují spíše na poslední chvíli, budou lístky i na místě. Festivalový areál poskytuje také možnost stanování.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Magda Šotolová