Tarja se vrací s atmosférou vánočních koncertů

Tarja Turunen, vánoční koncert v Olomouci v kostele Panny Marie Sněžné 2019 / foto: Honza Švanda

Severská královna Tarja Turunen se navrací do České republiky, aby před koncem tohoto roku rozveselila své fanoušky. Plánuje hned čtyři zastávky, které mají jediný úkol – naladit nás do krásné vánoční atmosféry.

Každoroční tradice

I letos se závěr roku neobejde bez populární finské tváře metalu Tarji Turunen, jež se u nás těší v posledních letech velké oblibě. Zpěvačka, jež má na svém kontě pět plnohodnotných sólových alb, se každoročně před Vánoci vydává na vánoční turné po Evropě. Po loňských vyprodaných show v rámci turné Christmas Together přiveze netradiční show také do čtyř našich měst.

Atmosféra vánočních alb čtyřikrát naživo u nás

Tarja Turunen vedle klasických sólových alb nahrála také dvě vánoční, jejichž atmosféru nám přiblíží 14. prosince ve zlínském Kongresovém centru, 16. prosince v Praze, 17. prosince v Olomouci v kostele Panny Marie Sněžné a 18. prosince v ostravské aule Gong. Sváteční vystoupení se bude skládat především z vánočních a křesťanských písní, které Tarja zpracovala ve svém stylu: Ave Maria, Pie Jesu, O Tannenbaum nebo třeba We Wish You a Merry Christmas.

Lístky už jsou

Vstupenky na Tarjino vánoční představení je možné zakoupit přes oficiální stránky Masters of Rock nebo v sítích Tickerportal, Tickerstream a TickerMaster za cenu od 790 Kč do 1390 Kč.

Text: Šárka Vlachová, foto: Honza Švanda, video: YouTube.com