Powerwolf chystají první živý online koncert

Attila Dorn, Powerwolf / foto: Honza Švanda

Návrat na pódia je v následujících měsících pro mnoho umělců stále velkou neznámou. Další odložená turné a show je dohánějí do prostorů online prostředí, kde se snaží co nejvíce vrátit ke svým fanouškům prostřednictvím obrazovek. Výjimkou protentokrát nejsou ani němečtí Powerwolf, kteří chystají speciální předvánoční show.

Poprvé online

Doba si to žádá a opatření zrovna tak. Tyto důvody v současné době znemožňují setkání hudebníků s fanoušky živě. Haly zejí prázdnotou a smutné zprávy chodí ze všech kapelních táborů. Odložené turné Wolfsnächte 2021 vlčích hvězd Powerwolf, které se kompletně celé přesunulo na příští rok, se dotklo i plánovaného říjnového koncertu v Praze. Skupina se ale i tak přiblíží své fanouškovské základně po celém světě a svou „metalovou mši“ vůbec poprvé přesouvá do online prostředí.

Velkolepá show v obýváku

Na oficiální facebookové stránce skupiny se objevila radostná zpráva o chystaném speciálním live streamu. Powerwolf slibují velkolepou show, kterou si budeme moct pustit už 17. prosince a bude dostupná až do 22. prosince. Stream ponese název The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event – a bude se rozhodně na co těšit. Uvidíme osmdesátiminutový set rozdělený do čtyř kapitol, jež budou propojeny příběhy a podpořeny filmovými vstupy. Nebudou chybět ani skladby z poslední vydané desky Call of the Wild, spousta pyrotechniky, světel – a samozřejmě oblíbená pětičlenná vlčí parta z německého Saarbrückenu. Vstupenky na speciální show jsou dostupné přes stránky samotné skupiny za 25 Eur.

Text: Šárka Vlachová, foto: Honza Švanda

Author