Keltská noc s rockem a punkem už zanedlouho

Dymytry/foto: Magda Šotolová

První týden v srpnu se bude konat již 27. ročník festivalu Keltská noc. Festival se odehraje v Harrachově přímo pod Mamutím můstkem od 4. do 6. srpna. Můžete se těšit na přední rockové a punk rockové kapely domácí scény.

Klidně přijeďte už ve čtvrtek

Program pro nedočkavé začíná již ve čtvrtek 4. srpna od osmi večer, kdy bude hrát DJs Venoven. V pátek a v sobotu budou kapely vystupovat na dvou pódiích s názvy Hanč stage a Vrbata stage.

Rockový pátek

Páteční program zahajují Madam Royal a Pepa Lábus a spol. Během večera na festivalu vystoupí dále Mňága a Žďorp, Volant, Vypsaná fixa, SPS, Trautenberk, Synové výčepu, Harlej, Lety Mimo a Keks.

Sobota více v duchu punku

Sobotní program zahajují Doctor P.P. a Dukla Vozovna. Během večera vystoupí dále E!E, Tix Tide, Wohnout, Pirates of The Pubs, Tři sestry, VHS, Dymytry, Záviš a Yo Yo Band. Přesný časový rozpis naleznete na stránkách festivalu keltskanoc.cz.

Honem pro lístky

Pokud ještě nemáte lístky, neváhejte si je zakoupit buď přes síť ticketstream.cz, nebo se podívejte na oficiální web festivalu na seznam míst, kde jsou lístky stále v prodeji.

Text: Vendula Smolíková, foto: Magda Šotolová