Loretta a Volume: zpozorní hlavně Brňáci, a také slovenští fanoušci

Loretta/foto: Honza Švanda

Občas se stává, že je lepší nechat hovořit ty nejpovolanější – kapely samotné. Tak tomu bylo i při nedávné debatě s Lorettou a jejím manažerem Aloisem Šlesingerem, kterého máme tu čest potkávat i jako redakčního kolegu fotoreportéra. Pojďme si tedy přímo od zdroje poslechnout, co kapela Loretta chystá nejen na léto, ale již pro následujících pár dní.

Již brzy se uvidíme na festivalech

Pomalu, ale jistě se blíží letní festivalová sezóna a my s Lorettou máme před sebou pěkně našlapané léto. Čeká nás Benátská noc s Impulsem, Polankafest, The Legends Rock Fest, Holba Rock na grilu, Rocková Lipnice a plno dalších akcí, na kterých se na vás budeme těšit.

Projedeme republiku, přivezeme merch vlastní výroby

Některé akce už teď avizujeme na našem Facebooku, ale zatím zdaleka ne všechny. Letos totiž opět projedeme celou republiku, a kromě starých osvědčených songů jsme pro vás nachystaly i nové pecky a zbrusu nový originální merch. Na tom jsme si tentokrát daly obzvlášť záležet! Některé kousky jsou navíc zcela originální – tvořily jsme je my, baby z Loretty, vlastníma rukama.

Velikonoční miniturné s kapelou Volume

První exempláře z nového merche budou k vidění i zakoupení už zanedlouho na velikonočním miniturné s kapelou Volume, která je pod taktovkou rádia Hey a Kluboofkatv. V sobotu 8. dubna si nás poslechnou naši slovenští fanoušci ve Vrútkách a 9. dubna, tedy o Velikonoční neděli, si konečně po dlouhé době zahrajeme v brněnské Melodce, na což se neuvěřitelně těšíme. Tak nás i skupinu Volume přijďte do Brna podpořit! Bude to stát za to.

S kapelou si povídal: Honza Švanda, foto: Honza Švanda, video: YouTube.com