Divocí Moldavané Infected Rain smetli Melodku

Melodka byla plná fanoušků Infected Rain

Kapela Infected Rain si u nás zdárně buduje svou fanouškovskou základnu. Dokonce natolik, že na podzim ohlásili dokonce pět koncertů napříč naší republikou. My jsme byli na tom prvním, 11. září v Brně.

Klub Melodka je nejen mezi Brňany etablovanou zárukou dobré muziky. Nejinak tomu bylo i ono zářijové úterý, kdy do něj vtrhli (to se totiž jinak říct nedá) moldavští metalisté Infected Rain. Kapela ze vzdálené postsovětské země si získává velmi kladnou pověst mezi fanoušky žánru a na první pohled zaujmou i vizuálně – jejich „trademarkem“, zejména v případě zpěvačky Leny, jsou barevné dredy a tetování.

Na Melodce se i plavalo

Plná, pravděpodobně vyprodaná Melodka přivítala vycházející hvězdy bouřlivě. Téměř po celou dobu jel pod pódiem mocný circle pit, Lena na pódiu řádila jako vždy, někteří fanoušci si „zaplavali“ v davu a dokonce i kytarista Vadim „Vidick“ Ozhog se na konci nechal unášet davem při hře na kytaru. Fans odcházeli propocení, ale nadšení, a kapela byla nejspíš takové spokojená, neboť byli po koncertě velice vstřícní. Ochotně se fanouškům podepisovali a dokonce se s nimi fotili.

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Honza Švanda

Author

Napsat komentář