Cocotte Minute budou hrát online z Paláce Akropolis: Hodláme si to užít!

Cocotte Minute, Martin Zeller

Korona nekorona, Vánoce nám nikdo nesebere! Tímhle heslem se dozajista řídí kapela Cocotte Minute, protože si pro své věrné fanoušky připravila dáreček v podobě vánočního streamovaného koncertu. Palác Akropolis tak opět ožije cocottí muzikou a bude se dělat bordel!

Cocotte Minute si zahrají na Ježíška či Santa Clause

Kapela Cocotte Minute měla naplánované velké podzimní tour po celé republice, jehož vrcholem měl být koncert v pražském Paláci Akropolis. Letos je ale všechno postavené na hlavu a z koncertů ze známých důvodů sešlo. To by ale nebyli Cocotti, když by nepřišli s nějakou alternativou.

Týden před Vánoci si tak pánové z Cocotte Minute zahrají na Ježíška či Santa Clause a svým fanouškům nadělí speciální živě streamovaný vánoční koncert. Pokud tedy chcete letos naposled kapelu vidět a slyšet, máte jedinečnou šanci v pátek 18. prosince 2020, kdy se prostory Paláce Akropolis opět otřesou v základech.

Večírek pro všechny „CM positive“ válečníky a víly se speciálním punkovým hostem

„Páteční online večírek tak symbolicky po dlouhé době opět propojí mezi sebou všechny ‚CM positive‘ válečníky a víly,“ láká frontman kapely Zeller. „Fakt se těším, nehráli jsme tři měsíce a asi dalších pět měsíců si zase nezahrajeme, takže si to hodláme užít,“ komentuje míru svého natěšení.

Jak ale známe Cocotty, nebude to jen tak ledajaký stream. Pánové si vzali do parády i designovou stránku a Palác Akropolis překopali k obrazu svému, včetně originálního light designu. Mimo to se můžete těšit na nadupaný osmdesátiminutový set plný těch největších cocottích hitů. Nebude chybět ani hudební překvapení v podobě hosta, punkové zpěvačky Anety Práglové z kapely Zputnik.

Kytarista Czendál k tomu dodává: „Přesně před rokem jsme odehráli v Akropoli vyprodanej koncert, jeden z nejlepších, co jsme kdy dali, a plánovali si super rok 2020. Ten nás trochu převezl, ale my se jen tak nevzdáme a tentokrát to vybombíme ještě víc! Buďte s náma alespoň na dálku!“

V čem a na čem přijede Zeller?

Jestli si Zeller nahodí Santovu čepici nebo přitáhne na pódium sáně s párem sobů, zjistíte v pátek 18. prosince 2020 ve 20:00, kdy se Palác Akropolis otřese v základech pod nadvládou Cocotte Minute. Vánoční stream můžete sledovat přes odkaz na facebookové události akce.

Text: Ema Moravcová, foto: Honza Švanda