Horizont běží svůj Závod o život v rockovějším hávu

kapela Horizont/foto: Mike Pasta

Kapela Horizont právě vydala novou píseň a s názvem Závod o život. Ke skladbě vznikl také klip od osvědčeného týmu; video již můžete zhlédnout na YouTube. A pozor, pánové přitvrdili, a je to jen dobře.

Výhoda domácího prostředí

Oproti předchozím songům nahráli Horizont svůj nový singl Závod o život „doma“ v Luhačovicích – ve svém studiu. Mít k dispozici vlastní studio totiž znamená dopřát si dostatek času k doladění i těch nejmenších detailů, a tak si fanoušci mohou píseň vychutnat v nejvyšší kvalitě.

Mix a mastering: Profík, se kterým si sedli

Pro mix a mastering hledala kapela profíka, který by k nim seděl nejen žánrově, ale i lidsky. Takového našli v osobě Martina Hollandra. „Hollymu touto cestou děkujeme za slušně odvedenou práci, která předčila naše očekávání,“ vzkazuje kapela.

Natáčení klipu: Byla zima, ale stálo to za to

Luhačovice a jejich okolí byly také místem, kde se natáčel videoklip. Již tradičně se ujal režie Dominik Zbořil a DOMA Produkce ve spolupráci s Mikem Pastou. Natáčení bylo náročné, už kvůli mrazivým zimním teplotám, výsledek ale stojí za to.

Co se peče ve studiu dál

Pánové z Horizontu mají nyní v plánu pokračovat ve vydávání nových skladeb. Už teď pracují na další pecce, kterou si fanoušci budou moci poslechnout v dohledné době. Kromě toho se činí i po koncertní stránce – 15. dubna zahájili sezónu v Ledči nad Sázavou společně s kapelou zakázanÝovoce.

Text: Sylva Kaplanová, video: YouTube.com, foto: pro Horizont – Mike Pasta

Author