Čeřínek fest

Festival Čeřínek již tuto sobotu v srdci Vysočiny

Byl jednou jeden Jurda, který hrál v kapele Divokej Bill, a ten si usmyslel, že by mohl uspořádat festival přímo na své zahradě u chalupy obklopené hlubokými lesy. Že to zní pohádkově? Ale ona je to pravda! Jen se přijeďte přesvědčit. Čeřínek má podtitul Rodinný festival v srdci Vysočiny. A kudy tudy na něj cestička? Festival se koná 20. 7. v obci Hutě-Cejle a jeho název je odvozen od jednoho z nejvyšších bodů Vysočiny, vrchu Čeřínku u Jihlavy.

Dvě pódia budou hostit kapely z rockové, popové i folkové scény. Můžeme se těšit na populární jména jako Wohnout, Horkýže Slíže, Tomáš Klus, Harlej či legendární Plexis. Undergroundovou tvorbu zastoupí Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá. Program pojede až do třetí hodiny noční, kdy hudební produkci zakončí Jeroen Smith.

Festival nabízí vskutku vyžití pro celou rodinu. V doprovodném programu můžete najít hrané i loutkové divadlo, kreativní dílny pro děti (kamenickou, truhlářskou, lakýrnickou), sítotisk či aquazorbing. Příjezd na festival usnadní autobusová kyvadlová doprava z Jihlavy v hodinovém rytmu. Stanování a parkování možno zdarma. Festival nabízí samozřejmě také kvalitní občerstvení a pivo.

http://www.cerinekfest.cz

Author

Napsat komentář