Uriah Heep bavili brněnské Semilasso, v únoru se k nám vrátí do Prahy a do Hluku

Britská hardrocková legenda Uriah Heep poctila 24. října svou návštěvou brněnský kulturní dům Semilasso. Téměř vyprodaný rockový stánek se hodinu a půl dobře bavil při hitech jako Lady in Black, Easy Livin‘, July Morning nebo Sunrise. V roli předskokanů se představili Alvin’s Naked Trio.

Uriah Heep navíc nyní vydávají nové album Living the Dream. Jedná se již o pětadvacátou studiovou řadovku od roku 1969, kdy kapela vznikla. Od té doby výrazně obměnili personální složení, ze zakládajících členů zůstal jen kytarista Mick Box.

V únoru 2019 opět na Uriah Heep

Kdo jste se do Brna nestihli dostat, nezoufejte. „Uriáši“ se k nám chystají v blízké době znovu, právě při příležitosti vydání nového alba. 15. února vystoupí společně s U.D.O. ve Fóru Karlín v Praze a 16. února zahrají ve Sportovní hale v moravském městečku Hluk. Tamější pořadatelé se pomalu stávají pověstnými tím, že se nebojí vzít na sebe velký úkol a přivítat světoznámou zahraniční kapelu (v minulosti zde vystupovali např. Lordi). A daří se jim to zvládat víc než skvěle.

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Miloš Hlaváček

Napsat komentář