Evanescence přivezou na podzim vlnu gotického rocku a symfonie do Brna a Plzně

Evanescence

Americká rocková skupina Evanescence se znovu po roce vrací do České republiky. Po svém úspěšném posledním vystoupení v Praze se pětičlenná formace v čele s charismatickou zpěvačkou Amy Lee objeví v Plzni a Brně. Jejich show k nám přiváží agentura Ameba Production v rámci Rock For People Concerts. Plzeňský koncert je naplánován na 4. září 2019 v DEPO2015 a brněnský na 5. září 2019 v městské hale Vodova.

Návrat legendy a její budoucnost

Skupina to v posledních letech neměla vůbec lehké. Po dlouhé pauze, kterou započala v roce 2012, personálních změnách a problémy s vydavatelstvím, se kapela rozhodla znovu vrátit do popředí, a vzniklo tak roku 2017 album Synthesis. Deska je plná klasických hitů zabalených do symfonického kabátu s elektronickými prvky a absencí kytarových riffů i bicích. To dává fanouškům možnost pohlédnout na skladby z úplně jiného úhlu pohledu, než jsou zvyklí. Amy Lee je navíc skladatelkou, která si dává na svých dílech záležet, čehož je Synthesis důkazem. Jako celek totiž působí jako soundtrack k filmu o historii kapely. Je tedy více než jasné, že se zcela jistě jedná pro Evanescence o odrazový můstek do budoucnosti, o odrazový můstek směrem, kterým se kapela dále vydá.

Největší hity

Že Evanescence mají hudebně co nabídnout, o tom se mohou fanoušci přesvědčit právě na plzeňské či brněnské show. Na setlistu kapely jsou stále její největší hity jako Bring Me To Life, My Immortal, Lithium či novější elektronická Imperfection. Amy Lee si navíc přiveze svou četnou zásobu koncertních šatů a energii na rozdávání, takže se bude zaručeně i na co dívat.

Kde sehnat lístek a jaký?

Vstupenky je možné získat prostřednictvím GoOut.net v několika kategoriích. Základní vstupné činí 1290 Kč, balíček Soundcheck stojí 4746 Kč, VIP Meet & Greet pak vyjde na 8178 Kč. V něm je zaručena možnost setkání s kapelou a přednostní vstup na koncert.

Text: Šárka Vlachová, foto: Facebookový profil kapely

 

Napsat komentář