Vánoční metalový dáreček Six Feet Under: Jediný koncert u nás

Six Feet Under

Six Feet Under zavítají tento týden i k nám na jediný koncert. Ten se odehraje překvapivě mimo typická koncertní místa zahraničních hvězd, zato v klubu s jedinečnou atmosférou a nejen regionálním významem.

Když death metal, tak šest stop pod zemí

Název deathmetalové legendy Six Feet Under v překladu znamená „šest stop pod zemí“, což je přibližná hloubka pro ukládání rakví do země. V českém prostředí by se tedy nejspíš řeklo „dva metry hluboko“. Tato smečka je původem z Floridy a v jejím čele od jejich počátku stojí zpěvák Chris Barnes, který se po vyhazovu z Cannibal Corpse začal naplno věnovat právě této kapele. Na kontě mají už šestnáct alb, EP, live alba a nespočet singlů.

U nás jen v Uherském Hradišti

Na podzim Six Feet Under vyráží brázdit evropské vody. Jedinou exkluzivní zastávkou v České republice bude klub Mír v Uherském Hradišti, kde kapela vystoupí 12. prosince. Koncert se koná pod záštitou Metal Feast Agency, která mimo jiné pořádá koncerty Cocotte Minute, Made by Zero, Master, Krisiun a mnoho dalších.

Lístky? Jedině pomoci tomu, kdo nemůže jít

Toho, kdo by měl o koncert zájem, ale nepotěšíme – koncert je vyprodaný do posledního lupenu a lístky nebudou ani na místě. Jediná šance je tedy odkup vstupenek od těch, kdo na poslední chvíli nemohou přijít.

Text: Ema Moravcová, foto: facebookový profil kapely Six Feet Under

Author