Uriah Heep: jeden koncert vyprodaný, dva další téměř také

Uriah Heep, Bernie Shaw

Hned ve třech městech vystoupí legendární Uriah Heep, aby představili českému publiku své nejnovější album Living the Dream. Zároveň také slaví neuvěřitelných padesát let svého aktivního působení na hudební scéně.

České miniturné

Uriah Heep zahrají v rámci turné k desce Living The Dream v Plzni, v Havlíčkově Brodě a v Ostravě. Na všech třech koncertech vystoupí v roli supportu havířovští hard&heavy rockeři Bastard.

Havlíčkův Brod vyprodán, Plzeň téměř

Plzeň byla v rámci naší země vždycky baštou rockové muziky a Kulturní dům Šeříková jejím centrem. Není tedy divu, že je plzeňský koncert téměř vyprodán. Oblíbený plzeňský kulturák prošel před pár lety rekonstrukcí, a tím spíše nyní nabízí důstojné prostředí o zvukové možnosti pro koncert britských velikánů klasického rocku. A co víc, na koncert v Havlíčkově Brodě nezbyly vstupenky již vůbec žádné.

Ostrava: klub, restaurace s cadillacem a tematický hotel

V Ostravě budou Uriah Heep vystupovat v klubu Garage – a ani tam už moc vstupenek nezbývá. Klub a přilehlá restaurace mají interiér zařízený ve stylu 50.-60. let včetně makety růžového cadillacu Elvise Presleyho, jak se na správnou garáž sluší a patří. Vedle klubu stojí hotel s tematicky vyzdobenými pokoji. Fanoušci i kapely tak mohou přespat v pokojích ve stylu Harley Davidson, AC/DC, punku či hippies.

Kde sehnat poslední lístky

Vstupenky na plzeňský koncert jsou k dostání už jen na www.mastersofrock.cz a v Plzeňské vstupence, na Ostravu opět na webu mastersofrock.cz a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketMaster a TicketStream.

Termíny vystoupení

30. 1. KD Šeříková, Plzeň
31. 1. KD Havlíčkův Brod
01. 2. Garage, Ostrava

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda