Miloš Meier: Drumming Syndrome v duchu rockové a metalové klasiky

Miloš Meier Drumming Syndrome

Miloš Meier vyjíždí na sólové turné se svým bubenickým projektem Drumming Syndrome. Letošní turné chystá v duchu klasických hitů rocku a metalu. A dojde i na Lucerna Music Bar, který má pro Miloše speciální význam.

Miloše Meiera známe již více než deset let jako velmi úspěšného bubeníka. Nejvíce je u nás v současnosti vidět v kapele Dymytry, dlouho však již také vyjíždí do zahraničí na nejrůznější bubenické festivaly a setkání. A podobně dlouho rozvíjí svůj sólový koncept
Drumming Syndrome.

 


Zdroj: Youtube.com

Zazní hity legendárních kapel

Tentokrát se rozhodl pojmout koncept svého sólového bubenického večera v duchu tvorby legendárních kapel, které tvořily historii rockové a metalové muziky. Tomu odpovídá i název Drums’n’Rock’n’Metal Hits Tour. Na jeho koncertech Drumming Syndrome tak zazní hity kapel jako Aerosmith, Metallica, Megadeth, Rush, Genesis, Panthera, Slayer, Bon Jovi, Korn, Slipknot, The Police, Green Day, Toto, Mötley Crüe a dalších, jimž Miloš Meier propůjčí své osobité hráčské umění. Součástí programu bývá i diskusní část, kde se diváci – často i z řad muzikantů – mohou Miloše ptát na to, co je zajímá, kolem bubnování i na jiná témata.

Již několikátý rok vyjíždí Miloš Meier se svou bicí soupravou po republice a přiváží Drumming Syndrome do větších i menších měst. Letošek také nebude výjimku, a tak fanoušci dostanou příležitost zažít tento originální koncertní večer například v Aši, v Dobříši či v Náchodě. Speciální nádech bude mít vystoupení v Lucerna Music Baru, kam Miloš ještě jako student konzervatoře chodil na koncerty různých světových bubenických veličin pro inspiraci a live zážitky. Tentokrát bude na stejném pódiu stát sám.

Text: Sylva Kaplanová, foto: archiv Miloše Meiera

Termíny turné:

07. 2. Karlovy Vary – Paderewski
10. 2. Praha – Lucerna Music Bar
15. 2. Aš – LaRitma
18. 2. Zábřeh – Kino Retro
19. 2. Olomouc – S Klub
20. 2. Brno – Metro Music Bar
28. 2. Dobříš – KD
29. 2. České Budějovice – Klub K2
06. 3. Ostrava – Klub Parník
07. 3. Nový Jičín – Music Club Drago
15. 4. Náchod – Městské divadlo Dr. Josefa Čížka
17. 4. Chotěboř – Panský dům
24. 4. Rakovník – Tylovo divadlo
25. 4. Chrudim – R Klub
15. 5. Plzeň – Buena Vista Club
16. 5. Písek – Magmafest


Zdroj: Youtube.com