Traktor chystá první live stream z haly i dárek pro největší podporovatele

Standa Balko, Traktor

Ani kapela Traktor v době koronavirové nesedí doma na gauči. Pro své fanoušky se rozhodli připravit vůbec první velkolepý live stream jejich koncertu na podporu pracovníků realizačních týmů.

Turné přeloženo, společnou píseň ale známe

Velmi populární rocková kapela Traktor si naplánovala pro letošní rok unikátní společné turné s Dymytry. Jedinou příležitostí, kdy jste tyto dvě kapely a jejich koncerty měli v letošním roce zažít, bylo plánované velkolepé turné Monster Meeting, které mělo odstartovat 28. března. V důsledku koronavirových opatření bylo turné přeloženo, ale obě kapely už vyhlížejí s nadějí dobu, kdy se na pódium mohou opět vrátit a představit nám naživo svou společnou píseň, která měla poprvé zaznít právě na tomto turné.

 

Live stream z haly už 8. května

Traktor přišel s další možností, jak si toto čekání zkrátit: živě vysílaný koncert. Ačkoliv je live streamů teď plný internet, Traktor se na takovou formu koncertu chystá vůbec poprvé. A protože je kapela vyhlášená velkou show a velkolepou scénou, stejné parametry chce dodržet i pro svůj online koncert, který se uskuteční 8. května v Malé sportovní hale v Praze. Těšit se můžete na opravdovou halovou scénu na velkolepém pódiu, aby se diváci cítili opravdu jako v hale. Nebudou chybět tematické projekce, světelná výprava, pyroefekty, a samozřejmě plnohodnotný strhující koncert plný hitů z téměř dvacetileté tvorby kapely. Live stream show kapely Traktor poběží 8. května od 20:00 na FB, YouTube na webu kapely, proto bedlivě sledujte jejich stránky.

Výtěžek podpoří pracovníky realizačních týmů

Výtěžek z koncertu poputuje na podporu zvukařů, osvětlovačů i realizačních týmů, kteří se teď potýkají s problémy a jsou nuceni být na nedobrovolné dovolené. Kapelu pak můžete podpořit na darovací stránce Donio. A pozor: pro tři nejštědřejší přispěvatele jsou připraveny unikátní dárky přímo od Traktoru!

Text: Ema Moravcová, foto: Josef Beník