Kapela Donor představila další videoklip

Donor/foto: poskytnuto kapelou Donor

Power-metalová formace Donor se po minulém klipu ke skladbě Devět Křížů vytasila s dalším hraným videoklipem ze stejnojmenného alba. Tentokrát jde o píseň Utopia.

Video má na svědomí, stejně jako minulý klip Devět Křížů, režisér Mejla Basel a natáčelo se na několika různých lokalitách. „Natáčeli jsme uprostřed festivalové sezóny, a tak bylo trochu obtížnější sladit termíny natáčení s koncerty. Chtěli jsme, aby klip působil na diváka jinak, než předešlých Devět Křížů a to se myslím také povedlo,“ prozradil baskytarista a manažer Mira Šipula.

Utopia je po hudební stránce dílem hlavního skladatele Michala Banovského, který se postaral i o záznam a mix celého alba. Taktovku u masteringu poté převzal Roland Grapow.

Celou desku Devět Křížů můžete stále získat na koncertech Donor, nebo prostřednictvím e-mailu, případně přes platformu sparkshop.cz. Kapela Donor vystupuje ve složení: Jožka Fritschka – zpěv, Michal Banovský – kytara, Miroslav Husek – kytara, Mira Šipula – baskytara, Roman Mužikovský – bicí.

Text a foto: TZ, poskytnuto kapelou Donor