Fanoušci Pana Lynxe si zařádili v Lucerna Music Baru

Pan Lynx, Michal Skořepa/foto: Petr Hanč

Poslední zářijový den se v pražském Lucerna Music Baru odehrál skvělý koncert alter ega Michala Skořepy a jeho kapely Pan Lynx.

Před necelým rokem jsme v Paláci Akropolis navštívili křest jeho debutové desky Kdo se bojí, musí do lesa a byl to opravdu velký zážitek! Spousta hostů a skvělá produkce… Tentokrát bylo hostů méně, ale produkce vše vynahradila.

Dveře klubu se otevřely v osm hodin a v devět, bez předkapely, se na za tónů intra na pódiu objevila kapela (Josh Root – kytara, Jan Lichtenberg – kytara, Filip Vavřička – klávesy, Zdeněk Imramovský – baskytara, Luboš Samek – bicí) v čele s principálem Michalem Skořepou. Koncert muzikanti odstartovali peckou Cililynx. Během večera si posluchači mohli vychutnat kompletně všechny skladby debutové desky. Na song Kdo se bojí, musí do lesa se přidali hosté, a to již dříve avizovaní Michael Kocáb a Michal Pavlíček. Po tomto „překvapení“ hosté zůstali na jevišti a všichni společně zahráli „výběrovskou“ Člověk bez talentu. A jak bylo vidět, přítomnost hostů si neužívali jen fanoušci, ale také všichni na pódiu. Prostor dostaly také dvě novinky, a to Trenažér a Tělo těla, které nejspíš najdeme na nové desce, jejíž vydání Michal Skořepa avizoval na příští rok. A nesmělo se zapomenout ani na Michalovu spící kapelu Stroy, kterou zastupovaly songy Paper Song, Adam Reborn.

Jak bylo vidět i slyšet, kapela roste a my se můžeme těšit na další Výlety do temnoty

Text a foto: Petr Hanč

Author