Američtí Six Feet Under k nám přivezou vlastní malý fesťák

Floridskou kapelu Six Feet Under založili v lednu roku 1993 Chris Barnes – tehdejší zpěvák Cannibal Corpse a Allen West, který v té době působil jakokytarista Obituary. Měl to být vedlejší hudební projekt, ve kterém se chtěli věnovat death metalu v trochu pomalejším než obvyklém zběsilém tempu. Projekt vedlejší se pak pro Barnese stal prací na plný úvazek poté, co ho o dva roky později kolegové z Cannibal Corpse propustili s odůvodněním, že kvůli Six Feet Under zanedbával své povinnost k této kapele.

Skupina za dvacet šest let existence vydala dvanáct studiových alb a v USA je považována za čtvrtou nejlépe prodávanou death metalovou formaci. Pochopitelně ani jí se nevyhnuly četné personální změny. Z původní sestavy do dnešních dnů zůstal pouze Chris Barnes, kterého doplňují kytarista Ray Suhy, basák Jeff Hughell a bubeník Marco Pitruzzella.

 

A právě tahle čtyřka k nám v březnu zavítá v rámci svého EASTER IN HELL tour 2019. Vystoupí v nejvýchodnějším klubu Česka – v Rock Café Southock v Jablunkově a přiveze s sebou další čtyři řádně nabroušené kapely. V sobotu 13. 4. 2019 se tak v Jablunkově můžete těšit na pořádné peklo v podání amerických Short Fuse (Melodic Death Metal), Morose Vitality (Extrem Metal), Dead Eyes Always Dreaming (Deathcore/Hatecore), španělských Childrain (Metal) a samozřejmě Six Feet Under. Kluci z Short Fuse vypustili v lednu letošního roku do světa nový klip k písni Sink Or Swim, který vám zde přinášíme.

Lístky si můžete zajistit na: Ticket-Art.cz

Text: Magda Šotolová

Foto: Facebook kapely Six Feet Under

 

Napsat komentář