Letošní jarní koncerty The Australian Pink Floyd Show jsou minulostí

Během února se v naší republice představili opět The Australian Pink Floyd Show. Kapela zde vystupuje poměrně pravidelně a téměř každý rok potěší příznivce legendárních Pink Floyd svým podáním jejich hitů v několika městech naší vlasti.

I nad Brnem se vznášely nafukovačky

O prvním vystoupení v Pardubicích jsme tu již informovali. Nedá nám to, a ještě se vracíme fotogalerií k vystoupení v brněnském Boby centru. Hala byla opět solidně zaplněná a diváci se dočkali očekávaných hitů oblíbené legendy. Samozřejmě vedle dobré muziky nechyběly ani ikonické nafukovačky jako prase nebo učitel. Součástí vystoupení byla i parádní světelná show s promítáním motivů patřících k Pink Floyd.

Floydovská muzika nestárne

Hudba Pink Floyd je materiálem, na kterém mohou stavět jejich následovníci. A nikdy to nemůže dopadnout špatně, neboť jde o materiál tak silný, že ani s odstupem třiceti let v nejmenším neztratil na kvalitě. Australský revival slavné kapely opět trochu pozměnil svoji show, proto se ani návštěvník, který byl na minulých vystoupeních, nenudil. Doufáme, že se s The Australian Pink Floyd Show potkáme zase v příštím roce v některém z našich měst.

Foto: Miloš Hlaváček

Text: Honza Švanda

Napsat komentář