Framus 5 vyprodali Sono, Michal Prokop zve na festival Krásný ztráty

Michal Prokop a Framus Five vyprodali Sono v Brně.

Legenda Framus Five, která se řadí mezi jednu z nejvýznamnějších skupin české rockové historie, vyprodala brněnské SONO. Michal Prokop, který vstoupil v rámci předávání cen Anděl 2018 do síně slávy, bavil v Brně diváky asi dvě hodiny vyprávěním a především skvělými písničkami.

Sono celý večer zpívalo

Do posledního místečka plné Sono si celý večer zpívalo spolu s Michalem Prokopem a spokojení diváci přiměli potleskem Framus 5 přidat několik dalších hitů. Během večera poděkoval Michal Prokop svým příznivcům za více než padesátiletou podporu a vzpomenul také na skladatele Petra Skoumala, textaře Pavla Šruta a muzikanta Ladislava Kantora.

Prokop tváří festivalu Krásný ztráty

Lídr kapely nezapomněl diváky pozvat také na festival Krásný ztráty do Všetic, na kterém vystoupí mj. Michal Prokop & Framus Five, David Koller, The Primitives Group, Vladimír Merta nebo Vladimír Mišík & Etc Pojem Krásný ztráty podle názvu jedné z písní je s ním zřejmě už jednou provždy spojený a zajisté také napomůže věhlasu tohoto festivalu. Krásný ztráty budou tedy opravdu krásný.

Text a foto: Radim Hromádko

Napsat komentář