Ferby Fest nalákal fanoušky ve velkém počtu na Trautenberk, Wohnout či Seven

Chaos in Head
Současná mírně rozvolněná situace umožnila konání dnes již tradičního moravského Ferby Festu ve Velkých Bílovicích, jenž bývá jednou z prvních akcí léta. V roli reportéra byl přítomen Alois Šlesinger, jehož fotografie si můžete prohlédnout níže.

Pár velkých festivalových jmen a dík za rychlý záskok

Ferby Fest opět pozval některé nejoblíbenější festivalové stálice i některé možná méně známé, ale přesto originální a zajímavé kapely. Z programu se musela omluvit Loretta kvůli zdravotním potížím kytaristky, a tak za rychlý záskok patří dík kapele Chaos in Head. Vystoupili také Seven, kteří jsou v poslední době pověstní svou ohňovou show. Z těch nejproslulejších jmen se pak postupně na pódiu objevili Wohnout, Trautenberk a Alkehol.

Po dlouhé době se fanoušci naprosto skvěle bavili

Areál byl plný lidí, kteří se po opravdu dlouhé době naprosto skvěle bavili. Všechna opatření, která nyní vláda od pořadatelů vyžaduje, byla dodržována. Fanoušci si užívali open air atmosféru už od první kapely, počasí až na pár kapek také vyšlo skvěle. Jídla a pití bylo dostatek, jak už jsme si na této akci příjemně zvykli, i když by nás potěšilo, aby pořadatel v budoucnu posílil výčepní místa, aby se předešlo tvoření front na pivo.

Příští rok na viděnou

Závěrem rozhodně patří poděkování všem kapelám, a hlavně fanouškům, kteří festival navštívili opravdu v hojném počtu a po jeho skončení se v klidu rozešli domů.

Text: Sylva Kaplanová a Alois Šlesinger, foto: Alois Šlesinger

Author