Left to Die složí poctu kapele Death v hlavním městě Česka i Slovenska

Left to Die/foto: poskytnuto v TZ agenturou Obscure Production

Máme tady další kapelu, která vzdává hold nesmrtelným Death Chucka Schuldinera (†2001). 18. března zahrají v Bratislavě Left to Die a Sněť, 19. března pak tuhle řežbu zopakují v pražském Rock Café.

Tribute v podání bývalých členů

Stejně jako u celosvětově známého tribute bandu Death to All, i v případě Left to Die se jedná o bývalé členy, a to basistu Terryho Butlera (Obituary, ex-Massacre ad.) a Ricka Rozze (ex-Massacre ad.), kteří se spojili se zakladateli Gruesome – zpěvákem a kytaristou Mattem Harveym (Exhumed, ex-Repulsion, ex-Death DTA (live)) a bubeníkem Gusem Ríosem (ex-Malevolent Creation ad.).
Tento scénou protřelý a hudebně zkušený kvartet se ale zaměřuje na počáteční éru Death a hraje celé album Leprosy a písně ze Scream Bloody Gore.

Je to ohromná čest

Terry Butler k nadcházejícímu turné prohlásil: „Je to ohromná čest hrát po tolika letech Leprosy. Je to už více než třicet let, co jsme s Rickem společně rozjeli tyhle pecky, a Matt a Gus jsou perfektní týpci, kteří se k nám na téhle cestě přidají – obrovští fanoušci Death a zabijáčtí muzikanti.“

Sněť: vhodnější a prohnilejší support byste hledali těžko

Připravte se na stoprocentní old school death metal, který na obou zastávkách v Praze a Bratislavě doprovodí pražská Sněť – vhodnější a prohnilejší support byste hledali horko těžko. Předprodej vstupenek probíhá na Slovensku v síti Ticketportal.sk, v Čechách v síti Ticketmaster a GoOut.

Text a foto: TZ zpráva poskytnuta agenturou Obscure Promotion, video: YouTube.com