Pearly Seconds představují singl Kidz z připravovaného alba

Pearly Seconds/foto: Jan Nožička

Alternative metalová kapela Pearly Seconds se začátkem příštího roku chystá vydat své debutové album. Do světa vypustila ochutnávku v podobě prvního singlu.

Pětičlenná plzeňská kapela Pearly Seconds vznikla v roce 2015. Její repertoár se vyznačuje žánrovou a zvukovou pestrostí, je postaven na rock-metalových základech. Bezmála 5 let od posledního vydaného singlu kapela 1. prosince zveřejnila upoutávku k připravovanému albu v podobě videoklipu k songu s názvem Kidz.

Divoké tempo songu a energie v něm ukrytá chtějí posluchačům sdělit: „Hej, jsme zpátky, pojďte se s námi bavit!“ Poselstvím klipu, jehož režisérem je multitalentovaný Michal Skořepa, je fakt, že dítětem můžete být v každém věku, alespoň na chvíli. Celý klip se symbolicky natáčel v prostorách Multigeneračního centra TOTEM v Plzni, které právě nabízí možnosti setkávání těch nejmladších s lidmi pokročilého věku, kteří jsou vděční za každé rozptýlení. Vše tak do sebe perfektně zapadlo.

 

Samotné album s názvem The Swing vyjde v únoru 2024 jako CD a k dispozici bude i na všech streamovacích platformáchKřest alba proběhne v plzeňském klubu Buena Vista 15.března 2024 za účasti několika speciálních hostů.

Text: TZ kapely Pearly Seconds, foto: Jan Nožička, video: YouTube.com

Author