Monster Meeting v Moravském Krumlově: ani déšť neuhasil nadšení fanoušků

Dymytry, Václav Noid Bárta/foto: Jiří Kunčík

Poslední květnový pátek zaplnili moravskokrumlovské zámecké nádvoří metaloví fanoušci. Monster Meeting, který brázdí Českou republiku, je společné turné kapel Dymytry a Traktor s hosty Arakain a Alkehol. A 31. květen patřil v Moravském Krumlově právě jim.

Legendy v první půli koncertního večera

Počasí bylo už od rána všelijaké, ale zatím se déšť držel opodál. Ve čtyři odpoledne zahájili celou show Jokers. Následovalo vystoupení Arakainu, při kterém zazněl mimo jiné i nový povedený singl Sedm hříchů. Poté nastoupila na pódium veselá partička Alkehol, která se svými songy s hospodskou tématikou baví své fanoušky již 33 let.

Dymytry představili naživo nového frontmana

Při nástupu Dymytry už bylo celé nádvoří zaplněné. Nový frontman Noid to rozjel hned od začátku a musím uznat, že skvěle. I když se dostavila první sprška, nikomu to až tak nevadilo, protože Vašek to s publikem opravdu umí. Vydal se do davu zapařit s fanoušky, což ještě více rozproudilo už tak skvělou atmosféru.

I přes špatné počasí nádvoří praskalo ve švech

Po výborné show Dymytry fanoušci už netrpělivě vyčkávali poslední koncert večera – vystoupení skupiny Traktor. I když počasí v tu chvíli už nestálo za nic, celé nádvoří praskalo ve švech. Vrcholem večera pak bylo vystoupení Dymytry a Traktoru na jednom pódiu. Akce se opravdu vydařila a areál koncertu byl zaplněn spokojenými fanoušky.

Večer plný skvělé hudby

Bohužel se našla i jedna špatná zkušenost, kdy bylo asi patnáct fans okradeno: koupili falešné lístky, takže si raději dávejte pozor. Přesto se Monster Meeting v Moravském Krumlově zapsal do pomyslné letošní koncertní kroniky jako nezapomenutelný večer plný skvělé hudby a jedinečné atmosféry.

Text a foto: Jiří Kunčík

Author