Koncertní křest nové desky Anacreonu už ve čtvrtek: Desku pokřtí ten nejpovolanější

Již za pár dnů se chystá symfometalová kapela Anacreon pokřtít své nové studiové CD Svědomí. S novinkou přichází po dvou letech a opět je hudebně zase o kousek dál. 7. března pokřtí kapela desku v rámci koncertu v pražském klubu Nová Chmelnice, kmotrem bude Honza Toužimský.

Symfometal, klávesy a ženský vokál

Anacreon vešel do povědomí širšího metalového publika především před dvěma lety, kdy působil v roli předskokana na turné Arakain XXXV Double Tour ke 35. výročí existence této naší největší metalové legendy. Mezi ostatními symfometalovými partami vyniká kapela charakteristickým zvukem s výrazným využitím kláves svého kapelníka Tomáše Krejzy. Sytý hlas zpěvačky Veroniky Zelníčkové je další jejich velkou devizou.

 

Honza Toužimský kmotrem alba

A přátelství navázané na turné dále trvá. Legendární klub Nová Chmelnice na Žižkově se ve čtvrtek 7. března stane dějištěm koncertního křtu nového alba kapely Anacreon nazvaného Svědomí. Desku přijde pokřtít ten nejpovolanější – Honza Toužimský, který již patnáct let drží v ruce mikrofon právě v Arakainu. V těchto dnech vypustila kapela první singl s razantním názvem „Zničíme Vás!“ I ten na koncertě zajisté uslyšíme, stejně jako další nové i starší písně.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketstream.

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Petr Dio

Napsat komentář