Škwor v Krnově: Akustický koncert v atmosféře dávných časů

Kdo by neznal Škwor? Ale jen málokdo se může pochlubit, že viděl skvělý koncert v podání této kapely akusticky. Přesně tak se stalo 6. dubna v Kofola Music Clubu v Krnově.

Scéna jako z dávných dob

Koncert začal odhalením opony, kde na vás dýchne atmosféra dávných časů. Obrazové rámy, svícny a svíčky, obrovský lustr…hra se světly tomu celému dodávala neskutečné kouzlo. Přichází kapela, nejdřív hostující členové: violoncello Marek Novák, piano Filip Vavřička, a pak už Škwor a jejho členové: Petr Hrdlička (zpěv, kytara), Tomáš Kmec (basa, sbory), Martin Volák (kytara, sbory), Martin Pelc (bicí, sbory). Začíná skvělá zábava.

Povedený setlist

Celý koncert měl vzrušující atmosféru, a za to díky i fanouškům, kteří zpívali skladby spolu s kapelou. Ke slovu se dostaly známé hity jako Sraž nás na kolena, Pokřivenej pohled, Tak tohle je hustý, Máme tu problém či Sliby a lži. Fanoušci dokázali povedený výběr ocenit nadšenými reakcemi.
Přímo vzorná byla i organizace koncertu. Po vystoupení se fanoušci dověděli, že nejdříve se udělá autogramiáda a vedruhém kole se fotí. Každý, kdo chtěl podpis či fotku, měl šanci.

Kdo můžeš, běž

O velkém zájmu svědčí i to, že většina koncertů kapely Škwor je vyprodaná a v některých městech jsou dva koncerty za sebou. Tak tomu bylo i v Krnově.
Pokud máte ještě šanci někde sehnat lístky na koncert, neváhejte a běžte si užít koncert úplně jinak, a přitom originálně.

Foto a text: Iva Juráková

Napsat komentář