Orgazma Rock Fest: Přijeďte za dobrou tvrdou muzikou k hranicím bývalé federace

Loretta

Na pomezí tří sousedících států Slovenska, Česka a Rakouska se nachází městečko Borský Svätý Jur. A právě tam se 23.-24. srpna koná česko-slovenský Orgazma Rock Fest. Výhodná geografická poloha slibuje, že festival přiláká návštěvníky z obou stran hranic bývalé federace, a třeba také pár Rakušanů.

Budete mít „Chaos v hlavě“, nebo budete v „Euforii“?

Festival se bude konat v areálu Autokempu Tomky, kde bude zajištěno také stanování. Fanoušky ale beztak nejvíce zajímá samozřejmě to, kdo bude hrát. Během dvou festivalových dnů se představí dvacet kapel z Česka i Slovenska. Třicetiny oslaví punkáči Slobodná Európa, z druhé strany z Teplic přijede Hlahol. Své znovuzrození prožívá dámská kapela Loretta z Brna i havířovští Bastard. Punkem i metalem jsou ovlivnění pánové z kapely Konflikt ze Šamorína, powermetalem zase Porta Inferi z Nového Jičína. A na severovýchodě naší republiky ještě chvíli zůstaňme – představí se i hardrockoví Lautr z Českého Těšína. Zastoupen bude i symfonický metal, a to díky Sinners Moon. Pop punk slýcháme už patnáct let od kapely Zoči Voči a na pódiu přivítáme i výborné Eufory. Z Uherského Brodu to nebudou mít daleko Chaos in Head, vlastně ani Perseus z Olomouce, dá se říci. A co nabídnou punkeři z Nitry s expresivním názvem Hoväda.sk? I na to se přijeďte podívat kousek za hranice.

Vstupenky jednodenní i dvoudenní

Vstupenky jsou stále ještě k dispozici na www.tootoot.fm/en/events/5c5072cc0da8ea08681eb10f. Jednodenní lístek koupíte za 15 €, dvoudenní permanentky pak za 25 €. Vstupenky budou k dostání i na místě.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Jirka Wasserbauer, Jiří Ryszawy z Facebookových profilů kapel Porta Inferi a Loretta

Napsat komentář