Crossoverfest v Nároďáku Jaroměř: strůjci hudby k filmu Daria i jedna premiéra

Wait

V zimních měsících se festivaly obvykle nekonají. Jinak je tomu ale v Nároďáku Jaroměř. Po úspěšném Beer festu pořádá tento kulturní dům zimní Crossover fest. V Jaroměři to prostě žije pořád.

WAIT připravili hudbu k filmu Daria

Pro tento festival zvolili pořadatelé magické datum 22. 2. 2020. Toho dne v Nároďáku vystoupí například kapela WAIT, která tímto vystoupením bude začínat svou letošní koncertní sezónu. V lednu a únoru připravovali WAIT hudbu k novému českému filmu Daria a frontman Miloš Novotný nazpíval do filmu také několik písní včetně té titulní – Life. V březnu také vydávají nové album, na kterém pracovali se zkušeným Danielem Škráškem (Argema) a věhlasným Borisem Carloffem (Sunshine, Charlie Straight, Jakub Ondra…)

Krkonošské Matky: zábava s bláznivým názvem

Krkonošské Matky je název kapely natolik bláznivý, že rovnou podle jména slibuje dobrou zábavu. Kapela pochází ze Dvora Králové a hraje výhradně vlastní tvorbu.

F.a.King mají na svém debutovém albu „hudbu plnou sazí“

F.A.King se mohou ve svém kapelním životopise pochlubit například tím, že dělali support finským hvězdám Waltari. Kapela má na kontě debutovou desku Hudba plná sazí, k singlu Jako ty byl natočen videoklip.

Kodiak: koncertní premiéra nové zpěvačky

Kapela Kodiak změnila zpěvačku – místo Kláry Pretorové v ní nyní zpívá Lucka Brátová. Koncert v Jaroměři bude právě její plnohodnotnou koncertní premiérou.

A New Chapter: stane se jejich EP kultem?

Z Děčína přijede crossoverová kapela A New Chapter. Ta nedávno vydala EP Kultem a zahrála si již na mnoha festivalech.

Vstupenky seženete na oficiálním webu Nároďáku Jaroměř.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda a archiv kapely Wait

Author