Powerwolf vypouštějí další ochutnávku z chystaného Best of

Powerwolf

Že vám chybí festivalová letní sezóna a koncerty? Nám taky! Čekání na živá vystoupení nám však o malou chvilku zkrátí „vlci“ Powerwolf, kteří vypustili live videoklip ke své dlouholeté klasice.

Červenec ve znamení vlka

Začátek letošního července se ponese na vlně této německé vlčí stálice, kdy jim oficiálně vyjde dlouho očekávané best of u vydavatelství Napalm Records. Původně plánované datum vydaní v červnu bylo tak o měsíc posunuto kvůli současné světové situaci.

To nejlepší z kariéry

Powerwolf jsou dnes bezesporu jednou z nejúspěšnějších metalových kapel posledních let, a dle počtu vyprodaných minulých vystoupení jejich hvězda stále stoupá. A tak není divu, že chtějí své věrné zástupy fanoušků potěšit dalším kouskem do sbírky. Jejich nové best of ponese název Best of the Blessed, a jak je již z názvu jasné, bude obsahovat to nejlepší z celé historie kapely.
Best of se bude dělit celkem na dva disky. První bude obsahovat šestnáct klasik zabalených do nového kabátu. Mezi nimi nalezneme například hity jako We Drink Your Blood, Resurrection by Erection nebo třeba Werewolves of Armenia. Na druhém najdeme záznamy skladeb živě, které skupina nahrála během svého posledního turné Wolfsnächte v roce 2018/2019, a pokud zakoupíte bonusovou verzi, najdete i třetí disk plný dalších live klipů.

Záběry i z kotliny české

Jako ochutnávku nám Powerwolf posílají live klip ke skladbě Sanctified With Dynamite, která byla nahrána pro album Blood of the Saints z roku 2011. Live verze se nahrávala na několika festivalech a samostatných koncertech. Mezi ně se zařadil i náš plzeňský Metalfest, kde Powerwolf vystoupili jako hlavní hvězda loňského ročníku. V klipu tak vidíme zaplněný Lochotínský amfiteátr. A že se na to zpětně pěkně kouká!

Text: Šárka Vlachová, foto: Honza Švanda, video: YouTube.com