Malý velký fest: jeden den a šest kapel v termínu The Legends Rockfestu

The Legends Rockfest Hořice, Doga

Slíbené se stalo skutečností – pořadatelé The Legends Rockfestu připravili na třetí víkend v červenci menší jednodenní akci. V Hořicích se tak i letos přece jen bude hrát rock a poteče pivo.

Alespoň jednodenní akce v původním termínu

Současná koronavirová situace zavařila všem pořadatelům větších i menších festivalů. Téměř všechny musely být přesunuty na příští rok, a nejinak tomu bylo i s letošním ročníkem The Legends Rockfestu. Pořadatelé se ale nevzdali – a připravili alespoň jednodenní akci v původním termínu 18. 7. s headlinery Dogou a Krucipüskem.

Malý velký fest s klasickou výzdobou areálu a zajímavými kapelami

Akce nazvaná Malý velký fest, s podtitulem „pro největší srdcaře“, proběhne v nově zkulturněném přírodním areálu Zahrada na okraji Hořic. Originální – a pro The Legends Rockfest typická – výzdoba areálu s červeno-černo-béžovými grafickými prvky od Ivo Vičara zůstane zachována, což jistě výrazně přispěje k navození ducha klasického The Legends Rockfestu. Účast potvrdila stylově pestrá šestice rockových a metalových kapel, jejichž jména již také známe: Doga, Krucipüsk, Seven s Honzou Kirkem Běhunkem, XIII. století, Blitz Union a Welicoruss.

Pouze 800 lístků

Akce bude splňovat nařízení o počtu účastníků, které by mělo v té době platit – Malý velký fest bude pouze pro 800 návštěvníků. Vstupenky půjdou do prodeje v nejbližších dnech.

Vstupenky na Loučení s létem také v prodeji

Předprodej stále běží také na další menší akci pořádanou stejným organizačním týmem – Loučení s létem, kde 12. 9. zahrají taktéž v areálu Zahrada například Gaia Mesiah a Žlutý pes. Vstupenky zakoupíte přes oficiální web The Legends Rockfestu.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda

Author