Kreator pracují na novém albu, prozatím přicházejí s kávou

Mille Petrozza, Kreator

Německá thrashmetalová formace Kreator pracuje na novém albu. Jednou z indicií byla fotografie frontmana Milleho Petrozzy ve studiu, kterou v červenci zveřejnil na svém instagramovém profilu.

Brazilská káva v podání německé firmy The Barn

Aby kapela fanouškům zkrátila čekání na vydání jubilejní patnácté desky, připravila prozatím speciální vlastní edici kávy. Ve spolupráci s německou firmou The Barn, která se specializuje na praženou kávu z Brazílie, vznikla edice s názvem The Black Sunrise. Tento nový produkt lze objednat přímo od zdroje.

Hold Brazílii

Kapela k uvedení nové kávy na trh říká: „S potěšením oznamujeme naši spolupráci s těmi nejlepšími pražiči kávy v Německu, firmou The Barn. Pokud jste měli tu čest navštívit je v Berlíně, pochopíte, proč jsme si je vybrali, aby stvořili pro Kreator excelentní kávu. Brazílie je jedním z našich oblíbených míst na světě a my jsme jí chtěli vzdát hold tímto lahodným nápojem z místních zdrojů.“

První album s novým baskytaristou

V příštím roce se tedy dočkáme nové muziky od těchto veteránů, kteří spadají do německé Big Four of Thrash Metal (spolu se Sodom, Destruction a Tankard). Bude to první album kapely s novým baskytaristou Frédéricem Leclercqem, který přišel z britské power/speedmetalové senzace Dragonforce. Na tomto postu nahradil dlouholetého kolegu Christiana „Speesy“ Gieslera, který v Kreator působil celé čtvrtstoletí. První počin s Frédéricem už však vznikl – v březnu kapela pustila do světa nový videoklip s názvem „666 – World Divided“.

Text: Mates Šimek, foto: Petr Chán, video: YouTube.com

 

Author