Hitparáda Kluboofka Nároďáku Jaroměř: opět hezky česko-slovensky

Forrest Jump, Michail Fabien

Stále ještě nemůžeme vyrážet na kulturní akce, a tak Nároďák Jaroměř pokračuje ve své hitparádě Kluboofka. Minulé velikonoční česko-slovenské kolo napodobí i to aktuální, které přináší opět muziku z našich luhů a hájů.

Wishmasters mají divokou kartu, Roxor směřují Ke hvězdám

V aktuálním kole se vám tedy představí kapela Rock String s písní Smlouva s ďáblem, Vikingové z východních Čech Vanaheim se skladbou nazvanou Za obzor či rock-crossoveroví Forrest Jump s písní Hou hou, maličká. Na divokou kartu rádia HEY startují Wishmasters se skladbou Wasteland. Ze Slovenska mezi nás pomyslně zavítají Doomas s písní Portal. Domácí Roxor si zajisté kladou vysoké cíle, možná i proto přihlásili do soutěže klip s názvem Ke hvězdám.

Jak hlasovat a co můžete vyhrát?

Hlasování probíhá formou hodnocení a zhlédnutí jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas. Započítává se tedy jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat můžete na YouTube kanálu Kluboofka, hitparáda bude formou klipů dostupná na YouTube i na FB události a na webových stránkách Nároďáku Jaroměř. Šestice fanoušků, kteří se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát batoh z kolekce Nároďák fest.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda