Guns N‘ Roses přijedou až za rok, do té doby nám posílají live videa z Brazílie

Guns N' Roses

Guns N‘ Roses jsou další velkou kapelou, která přeložila koncert u nás z důvodu současné světové situace: do Prahy přijedou příští rok v létě. Zároveň vydávají šestipísňovou sérii live videí z minulého turné Not In This Lifetime, kterou nám chtějí alespoň trochu zpříjemnit dobu čekání.

Do rockového ráje

Take me down to the paradise city…“ Do pomyslného rockového ráje vezmou Guns N‘ Roses české fanoušky 18. června 2022 na Letišti Praha Letňany. Právě na toto datum byl přeložen koncert, který se původně měl konat již loni, ale koronavirová situace to nedovolila. Vstupenky jsou již v předprodeji v síti Ticketstream a Ticketportal. Pokud jste držiteli lístků na koncert s datem 19. 6. 2020, pozor, budete si je muset vyměnit. Doporučuje se zajistit si ePoukaz, který následně využijete k nákupu nových vstupenek. Návod naleznete zde

Nová koncertní videa: Před rozvášněným brazilským davem

Guns N’Roses zároveň vydávají další díl videozáznamu z úspěšného světového turné Not In This Lifetime. Nyní se v pětatřiceti minutách záznamu můžeme podívat, jak kapela řádila před rozvášněným brazilským davem: horké podnebí a emocemi nabitá atmosféra na stadióně Estádio Nacional Mané Garrincha v hlavním městě Brasilii posouvají slavné písně jako Welcome To The Jungle, Rocket Queen nebo Nightrain ještě na vyšší level. Kapela již dříve zveřejnila několikapísňové videosety ze Salt Lake City (2019), New Mexika (2016), Houstonu (2016), a také z jednoho evropského koncertu – z vystoupení na Download Festivalu ve Velké Británii (2018).

 

Text: Sylva Kaplanová, foto: Jaromír Zajda Zajíček, video: YouTube.com