Wage War: Futurum zažilo vyprodaný večírek s americko-dánskou účastí

The Devil Wears Prada/foto: Jakub Smolík
První říjnovou sobotu ovládla pražský klub Futurum dobrá nálada: koncert kapely Wage War s předkapelami The Devil Wears Prada a Siamese byl totiž vyprodaný. Objektivem ho dokumentovali a fotografie slovem doprovodili Jakub a Vendula Smolíkovi.

Siamese nasadili laťku vysoko

Koncert byl vyprodaný již pár dní a bylo to opravdu znát – klub praskal ve švech. Večer zahájili dánští rock/metaloví Siamese, kteří předvedli super vystoupení. V kotli měli spoustu svých skalních fanoušků a před pódiem to již po prvních tónech vřelo.

The Devil Wears Prada rozezpívali publikum

Další, kdo na pódiu předvedl svou parádní show, byli američtí metalcoreoví The Devil Wears Prada. Během jejich koncertu zazněly staré pecky, ale i songy z aktuálního alba s názvem Color Decay, které kapela vydala letos. Pod pódiem se moshovalo, proběhla i wall of death a fanoušci si užili každou vteřinu jejich vystoupení. Na závěr kapela zahrála song Chemical, který rozezpíval všechny přítomné.

Wage War přivezli novou tvorbu

Večer zakončila floridská metalcoreová pětka s názvem Wage War. Hlavní hvězdy večera přijely do Futura představit své turné k novému albu s názvem Manic. Během vystoupení to v klubu vřelo, moshovalo se, konaly se taktéž wall of death i circle pit. Vystoupení měli Wage War méně osvětlené, někdy se i celé pódium zahalilo do tmy, ale fanouškům to ani nevadilo.

Díky a zase na viděnou

Vystoupení Wage War bylo opravdu skvělým zakončením celého koncertního večera. Ten stál opravdu za to – už teď se těšíme na další vystoupení některé ze tří kapel.

Text: Vendula Smolíková, foto: Jakub Smolík