Doga v Třebíči popojela i poletovala

Doga/foto: Standa Vybíral
V pátek 14. října zavítala Doga do třebíčského Roxy Clubu. Renomovaný klub byl zárukou příjemného prostředí, stejně jako je Doga zárukou poctivé muziky i legrace.

Už se to chystá…

Brány klubu Roxy se otevřely úderem dvacáté hodiny. První fanoušci začali obsazovat místa a posilňovat se před koncertem na baru. Klub ten den i při dobré účasti nepraskal úplně ve švech, takže se netvořily fronty na nápoje a každý byl bleskově obsloužen.

Nové písně vpřed…

Po intru za staženou oponou, kterou lemovaly lasery, bylo už pod pódiem plno – show mohla začít. Jako první skladbu na rozproudění fanoušků zahrála Doga skladbu z nového alba Respekt – Být nebo nebýt, a ze stejného alba byl i následující hit Dobrej chlap.

…ale i na staré pecky došlo

Po Beskydech a Dolce Vita následovala další nová úspěšná skladba Route 66, po které už frontman Izzi dostal chuť na tradičního panáka zelené. Tímto odstartoval i stejnojmenou skladbu. V tu chvíli už fanoušci Izziho doslova přeřvali svým zpěvem, a tak kapela přidala ještě legendární hit Nejsi nevinná. Pak nastala chvíle pro další starší pecky jako Jsem trochu divnej, Popojedem a Já se na to… Finále koncertu patřilo skladbám Nejsem rozumnej a Poletuju, po které se už Doga s fanoušky rozloučila klasickým cirkusovým intrem.

Text a foto: Standa Vybíral