Showdown Tour 2023 zavedlo Rise of the Northstar do Paláce Akropolis

Rise of the Northstar/foto: Jakub Smolík

Poslední listopadový víkend hostil pražský Palác Akropolis koncert kapely Rise of the Northstar. Kapela zamířila do Prahy v rámci svého evropského turné s názvem ShowDown Tour 2023 PART/02. Kromě Rise of the Northstar jsme v Akropoli mohli slyšet ještě dvě kapely, kterými byly Resolve a Elwood Stray.

Večer odstartovala post hardcorová kapela Elwood Stray z německého Essenu. Kapela za nás byla největším překvapením večera. Ač sál nebyl moc zaplněný, zvládli Elwood Stray rozproudit i těch pár fanoušků, co se na ně přišli podívat. Pokud se vám kapela zalíbila tak jako nám, máme pro Vás dobrou zprávu. V příštím roce kapela vystoupí v klubu Futurum 14. 2. jako support francouzských Novelists.

Následovali post hardcoroví Resolve, kteří se svým zpěvákem Anthonym Diliberto předvedli parádní vystoupení, při kterém to v kotli, ač sál nebyl stále moc zaplněný, pěkně vřelo.

Závěr večera patřil hlavním hvězdám, francouzským samurajům Rise of the Northstar. Doposud poloprázdný sál byl najednou zcela plný. Fanoušci řádili a užívali si každý song kapely. V kotli jely circle pity jeden za druhým.

Děkujeme pořádající agentuře Obscure Promotion za další skvělý koncert a těšíme se na další akce.

Text: Vendula Smolíková, foto: Jakub Smolík

Author