Škwor vyrážejí na Sobě věrnej Tour 2024

Škwor/foto: Honza Švanda

Kapela Škwor startuje svou dvacátou šestou sezónu a vyráží na své doposud největšího turné. Sobě věrnej Tour 2024 cílí na velké haly a začíná již tento pátek.

Turné má sedm zastávek ve velkých městech naší republiky. Startuje se 19. dubna v Českých Budějovicích a končí v Jihlavě 7. června. První dvě zastávky turné hlásí vyprodáno, a ani ostatní haly nemají neomezenou kapacitu…

Kapela slibuje velkou scénu a skvělý zvuk. Na zvuk jsou fanoušci obzvláště zvědaví, protože v zimní přestávce od kapely odešel dlouholetý zvukař Dominik Pecka. Proto je velkou neznámou, jak se povede jeho nástupci.

Samozřejmě se kapela chystá i na letní festivaly. Kde můžete Škwor vidět, zjistíte na webu kapely nebo na webech a sociálních sítích pořadatelů festivalů; kalendář se Škvorům již hezky zaplňuje.

V prodeji jsou už i vstupenky na loni slíbené tři koncerty v pražském O2 universu v prosinci letošního roku. Z vydařených oslav v této pražské hale s povedenou akustikou vkládáme fotogalerii k připomenutí tohoto večírku. I letos se můžeme těšit na songy z posledního alba Sobě věrnej, stejně jako na další osvědčené hity kapely.

Sobě věrnej Tour 2024

Pátek 19. dubna, České Budějovice, Výstaviště České Budějovice

Pátek 26. dubna, Ostrava, Hala TATRAN

Pátek 3. května, Plzeň, LogSpeed CZ Aréna

Pátek 10. května, Liberec, Home Credit Arena

Pátek 17. května, Pardubice, Enteria Arena

Sobota 1. června, Brno, Starez aréna Vodova

Pátek 7. června, Jihlava, Amfiteátr Jihlava

Text a foto: Honza Švanda, video: YouTube.com

Author