Ohňová show skupiny Fireshow Alterna: rockový festival i Zardonic

Plameny Rockfest a Fireshow Alterna

Rock má v sobě oheň. Oheň je…Fireshow Alterna. Kdo jste v červnu navštívili Plameny Rockfest v Pardubicích a procházeli jste davem, najednou se proti vám možná zjevila tajemná ženština s hořícími „provázky“ v rukou. Hrála si s nimi, jako by byly součástí jí samé, splynula s nimi a oheň s ní, až se zase tak, jako se zjevila, náhle vytratila, obluzovat zase jiného návštěvníka festivalu. Koukněte do alba na několik fotografií právě z této akce.

Co si představit pod názvem Fireshow Alterna

Fireshow Alterna je umělecká skupina, která se specializuje na stále ještě relativně neobvyklé umění – ohňovou show. Vytváří několik druhů tohoto umění provázaných dějem a zasazených do určitého prostředí – od středověké přes elegantní až po post-apokalyptickou show. Pochopitelně se nesmírně hodí k rockové muzice, která je známá svou energií a rebelským nábojem.

Fireshow Alterna se však neomezuje jen na tvrdší tóny – dokáže svou produkcí vykreslit atmosféru i u akcí jiného druhu. Tak tomu bude např. u vystoupení brazilského DJ, skladatele, klávesisty a producenta Zardonica 15. září v Sunparku v Hradci Králové.

Stránky této ohnivé partičky: https://www.fireshow-alterna.cz/

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Honza Švanda

Author

Napsat komentář